Mijn naam is Remco Krijgsman (57 jaar) en ik ben al vele jaren werkzaam als trainer/ coach en mediator. Daarbij ben ik een fitness fanaat en ga ik al 40 jaar bijna dagelijks naar de sportschool. Ik word blij van het helpen van mensen die met een uitdaging zitten en die hun geluk in de weg staat. Wat heeft iemand nodig om drempels weg te kunnen halen die hun talenten in de weg staan?

Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van ‘techneuten’ die de communicatieve kant van hun werk lastig vinden. Slimme ‘leftbrainers’ die de communicatieve zaken naast de techniek haten, die intakegesprekken een gruwel vinden, zich niet kunnen en willen ‘verkopen’ en helemaal een broertje dood hebben aan politieke spelletjes op de werkvloer .

Daarnaast kan iemand bij me terecht die fysiek in slechte staat is, die fitter en vitaler zou willen worden maar al een jaartje ouder is en denkt dat het niet meer mogelijk is.

Voor sommige mensen lijkt dit een wonderlijke combinatie maar voor mij is het wie ik ben, waar denken over gedrag en vitaliteit bij elkaar komen en waar mijn kracht ligt.

Remco

WAT IK DOE

Hoofd

&

Balans

Hoofd & Balans
In het hoofd is het druk, soms te druk. Hierdoor voelt het vaak alsof het leven ons leeft i.p.v. wij ons leven. Wil je grip terug en weet je niet meer hoe? Coaching kan helpen! Soms heb je gewoon iemand nodig die hoger in een boom zit en je met aanwijzingen stap voor stap weer op het juiste spoor zet.

lees meer

Hart

&

Geluk

Hart & Geluk
Het hart, de pomp van het leven, letterlijk het middelpunt van ons lijf en bestaan. Dat hart voelt soms niet zoals het hoort, het is zwaar, bloed of doet zeer. Ons hart laat ons voelen dat er werk aan de winkel is en er noten gekraakt moeten worden want een bezwaard hart ontstaat niet zomaar.

lees meer

Lijf

&

Gezond

Lijf & Gezond
Het basisontwerp van ons lijf is oeroud en in honderdduizenden jaren nauwelijks veranderd. Onze manier van leven echter is sinds we jager verzamelaar waren totaal anders. Voeding, beweging, werk, de natuur, vervuiling, technologie, het heeft allemaal invloed op hoe ons lijf reageert.

lees meer

BOEKEN, WHITEPAPERS & MEER